...veletableret, lukket og eksklusiv

I ”Selskabet” lægger vi vægt på de klassiske BDSM-discipliner og erotisk dominans. Det kan bestå af et psykisk spil med ord, blikke og gebærder eller præget af bondage eller spanking, gående fra lette smæk til de mere hårde udgaver med pisk eller spanskrør.

Vores lokaler - beliggende i det centrale København - er indrettet med sorte vægge og lofter, masser af levende lys, ild i pejsen, søjler, kæder, kors mv. Vort fokus på kvalitet frem for kvantitet, dresscode og en intim atmosfære er med til at sætte den magiske stemning.

Det eksklusive ved Selskabet er vores selekterede medlemmer, der løfter arrangementerne til noget helt unikt. Sammen udlever vi fantasier.

Som medlem er man sin diskretionspligt meget bevidst. Her skal være trygt at være.

Dresscoden varierer fra store rober og kjole & hvidt til det rå SM-outfit eller nøgenhed. Vi forventer at kunne skelne mellem S’ere og m’ere. Det være sig i påklædning og i takt og tone.

Vi er en lukket club, hvortil medlemskab opnås via en introaften. Vi selekterer i ansøgningerne, så der er en ligelig fordeling mellem mænd og kvinder, S’ere og m’ere, singler og par. Aldersmæssigt spænder vi fra begyndelsen af 20’erne og opefter.

For at sikre en tæt og intim atmosfære for de udvalgte, har vi et loft på medlemstallet.