...kinky, tryg og fordomsfri stemning

Excess er en ret ung klub (fra 2006) som har et tæt, aktivt og frisindet miljø. Vi opdyrker nærhed, sikkerhed og erotisk atmosfære; alle er på fornavn med hinanden og er med til at skabe en tryg, kinky og fordomsfri stemning.

Der er mange slags BDSM-dyrkere, og Excess elsker mangfoldigheden - fra klassiske SM-rollespil og seksuel dominans til switches, queers, fetichister, blide eller hardcore rollespillere ...

Nogle er meget erfarne mens andre er nybegyndere, nogle leger meget seksuelt mens andre lægger fokus på dominans-ritualerne, nogle switcher og andre gør ikke - men vi har fælles fokus på afklaret og tæt BDSM ;-)

Alle er velkomne til at ansøge om medlemskab. Klubben ligger i Storkøbenhavn, i 200 m2 flot indrettede lokaler, med flere store "legerum", bl.a. to store Playrooms og sofa-lounge. Der er mange lege-redskaber at vælge imellem i lokalerne, og der skiftes ud i legemøblerne, over tid. Og så er Playrooms i øvrigt røgfrie.

Udover kinky arrangementer, er der mulighed for selv at låne lokalet, lave fester og danne grupper med ligesindede. Og medlemmer får sin egen Excess e-mail-adresse og kan kontakte hinanden via vort interne on-line forum.