...frisindet, rummelig, demokratisk

SMil er stiftet i 1979 og er i dag Danmarks største BDSM-forening. Vi er en non-profit forening med fuld medlemsindflydelse – parolen er Frisind, Rummelighed og Demokrati. I SMil har medlemmerne mulighed for at dyrke deres seksualitet under trygge forhold (også diskretionsmæssigt), møde ligesindede, deltage i en af de mange interessegrupper eller en af foreningens funktionsgrupper. Alt sammen i velindrettede og – udstyrede lokaler.

SMil er også en seksualpolitisk aktiv forening med en klar målsætning: Tolerance og frisind over for enhver seksuel adfærd og ethvert seksuelt udtryk, der udspiller sig mellem voksne, ligeværdige og enige partnere inden for lovens rammer.

SMil København
I SMil København er der fast medlemsaften hver tirsdag og fredag, ligesom foreningen arrangerer mange fester, specialarrangementer og workshops, ikke sjældent under ledelse af internationalt kendte personligheder som f.eks. Arisue Go, Osada Steve og Midori.

Vi afholder uformel intro den 1. tirsdag og 3. fredag i hver måned kl. 18.45, hvor alle er velkomne til at møde op uden forudgående tilmelding.