BDSM er lækkert, spændende og dybt bevægende! Lige nu er der meget stor fokus på dominans-spillene, både på nettet, i TV, i musikvideoer, reklamer - det er heldigvis ikke længere tabu at have lyst til at udforske erotiske magtspil.

Mange, både nye og erfarne, skaber kontakter via nettet, eller tager deres første skridt i miljøet i swingerklubber, der tilbyder mere eller mindre velegnede BDSM-faciliteter – med eller uden erfarent opsyn.

Især hvis du er ny i miljøet, mener vi, at det er vigtigt med en sikker entré under trygge rammer. Det kan gælde alt fra erfaring med de følelser og spørgsmål som BDSM kan åbne, til sikkerhed i forbindelse med udstyret.
Og det er præcis, hvad de tre BDSM-klubber bag denne portal kan tilbyde! Alle tre aktører

  • har klare regler for adfærd og færden i lokalerne
  • har stor vægt på diskretion og tryghed for medlemmerne
  • brænder for at udforske BDSM i en erotisk atmosfære!
  • har seriøs og langvarig erfaring med BDSM-kulturen og sikkerhed og er åbne for nye medlemmer, både par og singler, af alle kønFÆLLESSKAB

Der er utroligt mange følelser på spil, når man leger med dominans-lege, og det er noget af det, som gør det så stærkt, sexet og spændende! Ekstase, frihed, vildskab, feticher og redskaber ... og dybe oplevelser mens man åbner sig for hinandens dominans-lyster.

Derfor nyder vi at møde hinanden i en klub-kultur, hvor man møder andre folk der søger det samme, og som gennem kortere eller længere tid har udforsket de samme følelser og spørgsmål. Det kan være til flirt og leg, men måske lige så vigtigt til snak, samtaler og venskab.

Nogle i klubberne søger partnere, andre søger blot venner og bekendte. Nogle leger med flere, andre gør ikke. Grænserne er vidt forskellige, ligesom menneskene er det; men fælles er respekten for den særlige følsomhed, som BDSM indebærer.

Mange mødes i mindre grupper med særlige temaer, ud fra vores forskellige interesser. Der er masser af nye muligheder at udforske - roller, lege, teknikker og uventede, lækre sex-oplevelser ...TRYGHED OG SIKKERHED

Tryghed og sikkerhed er ekstremt vigtigt i forbindelse med BDSM, både fysisk og psykisk. Jo tryggere man er, jo dybere kan man gå ind i legen.

Det kan være godt at møde hinanden og snakke før man planlægger en evt. leg, ikke kun på nettet og via chats, men i den virkelige verden. Det gælder også for par, som har lyst til at prøve at lege med andre.

I klubber og foreninger kan du møde andre ligesindede, ansigt til ansigt. Man kan se hinanden lidt an, før man overvejer at flirte. Hvis man ender med at have lyst til at udforske BDSM sammen, kan det være hensigtsmæssigt at gøre det i en klub, hvor der er andre til stede.

Klubberne på denne hjemmeside har trygge rammer, oftest med en vært og lokaleansvarlig, som selv er erfaren med BDSM, som holder øje og som kan spørge ind, hvis en leg synes at gå for langt. Især som masochist eller submissiv kan det være en god idé at være forsigtig med at lade sig binde af en, man kun har mødt via nettet. Giv slip, når det føles trygt; nyd BDSM-legen i rammer, der er skabt til det formål.KOMMUNIKATION

Uanset om man er ny eller erfaren, til blide bindelege eller avancerede rollespil, er det vigtigt at være opmærksom på hinanden.

BDSM handler i vores øjne især om kemi, respekt, kommunikation og at leve sig ind i hinanden.

  • Kemi, fordi man nu leger bedst sammen med den eller dem, man deler kemien med.
  • Respekt, fordi man må respektere sin partners grænser og følelser, uanset hvilken rolle man indtager. Ligestilling er ikke altid sexet i soveværelset, men det er ligeværd og respekt - især i en følsom BDSM-leg.
  • Kommunikation, fordi det er vigtigt at både sadisten/den dominante og masochisten/den underkastede lytter og giver klare meldinger til hinanden.
  • Empati, at leve sig ind i hinanden, fordi det er ekstremt vigtigt, at man aldrig mister føling med sin partner.LÆS MERE OM DE TRE BDSM-KLUBBER